HQ-SERIEN FOR BÅDE FELT OG LABORATORIUM

Det har aldri vært enklere å utføre kalibreringer 

De fleste måleproblemer skyldes svakheter i  prosedyrer for kalibrering. Med innebygd “step by step” kalibrering- og feilsøkingsguide sørger dette instrumentet for at du lykkes hver gang. 

Overfør målingene dine ved ett tastetrykk 

Enten du er på anlegget eller jobber i felt, så sikrer den bærbare måleren i Hach® HQ-serien at dataene dine blir trygt overført via USB eller Bluetooth*. Ta fordel av ekstra datavalidering når du kobler feltmåleren til «Claros Data Management-programvare». 

Sensorer for enhver applikasjon 

Vi tilbyr både standard laboratoriesensorer og robuste Intellical smartsensorer for feltbruk. HQ-serien kan måle en lang rekke parametere, inkludert Total dissolved solids (TDS), oppløst oksygen (DO), biokjemisk oksygenforbruk (BOD), temperatur, konduktivitet og pH. Smartsensorene gjenkjennes automatisk av HQ-måleren og beholder kalibreringshistorikk og metodeinnstillinger for å minimere feil og tidsbruk. De er bygget på velprøvd teknologi for å levere markedsledende nøyaktighet og responstid – selv ved måling i utfordrende væske eller utfordrende driftsmiljøer.