MK-Tech presenterer en ny innovativ løsning for undervannsfôring av fisk, designet for å optimalisere fôringsprosesser, miljøhensyn og energieffektivitet i sjøanlegg. Systemet kan leveres komplett med nye Poro-automater, eller vi tilbyr også tilpasninger for å oppgradere dine eksisterende automater. Systemet kan tilpasses andre merker og typer automater.

Systemet inkluderer et slangesett med vår unike seksarmede "blekksprut"-spreder, tilførselsslanger, samt en effektiv pumpe og injektor. Denne konfigurasjonen sikrer jevn og effektiv distribusjon av fôr, samtidig som vanndrevet transport minimerer spredning av mikroplast i miljøet og reduserer energiforbruket sammenlignet med sentralfôringsanlegg. Vår løsning er også skånsom mot fôret og tillater fôring på dypere nivåer, hvor fisken er mindre utsatt for lusangrep.

Energieffektive komponenter i systemet bidrar ytterligere til reduserte driftskostnader og en mer bærekraftig produksjonsprosess. Vi har mottatt positive tilbakemeldinger fra sjøanlegg som bruker systemet, med bemerkelsesverdige forbedringer i operasjonell effektivitet og fiskevelferd. For mer informasjon, ta kontakt.

Scroll to top